گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

طالبان: خشخاش در پاکستان کشت و به افغانستان قاچاق می‌شود

کمیسیون مرکزی امنیتی طالبان در گزارشی مدعی شد که اکنون کشت خشخاش در برخی مناطق بلوچستان پاکستان جریان دارد و از آنجا به افغانستان قاچاق می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۲۶۹۲۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، کمیسیون مرکزی امور امنیتی و تصفیه‌ای حکومت طالبان در گزارش سالانه خود با اشاره به دستاورد‌های هیئت حاکمه افغانستان در مبارزه با مواد مخدر، مدعی شد: اکنون کشت خشخاش در برخی مناطق بلوچستان پاکستان جریان دارد و از آنجا به افغانستان قاچاق می‌شود.

گزارش افزود: طالبان بدون مطالبه امتیاز از جامعه جهانی، تلاش‌های صادقانه‌ای در مبارزه با کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر انجام داده است، اما مواد شیمیایی لازم تحت پوشش‌های گوناگون برای تولید مواد مخدر از کشور‌های همسایه به افغانستان قاچاق می‌شود.

این نهاد امنیتی طالبان ادامه داد: اکنون بطور سازمان‌یافته در مناطق مختلف بلوچستان پاکستان از جمله ارنای، لورلای، گلستان و سایر نواحی این ایالت، کشت خشخاش صورت می‌گیرد و از افغان‌های مهاجر در آنجا به‌عنوان کشاورزان، نیش‌زنان و فرآوری کنندگان خشخاش استفاده می‌شود تا تصویر نادرستی از افغان‌ها به جهانیان ارائه شده و بدبینی نسبت به افغانستان ایجاد شود.

گزارش اضافه کرد تلاش می‌شود خشخاش و مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید مواد مخدر صنعتی به افغانستان قاچاق شود تا از این طریق مبارزه طالبان علیه کشت، تولید و قاچاق مواد مخدر زیر سوال برود.

کمیسیون مرکزی امور امنیتی طالبان همچنین از کشور‌های تأثیرگذار جهان خواست تا بر پاکستان فشار بیاورد تا این کشور مسئولیت خود در مقابله با مواد مخدر را جدی بگیرند و آن را به‌عنوان ابزاری برای مقاصد سیاسی به کار نگیرد.

مقامات پاکستانی تاکنون به این اتهامات واکنش نشان نداده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر